Signnieuws

FloriWorld, de nieuwste thema-attractie van Nederland, opende 1 juli 2020 haar deuren op het terrein van de Aalsmeerse bloemenveiling. Fleurige signs markeren het gebouw en de speciale FloriWorld Bus.

FloriWorld is geen museum, maar een uniek dagje weg. Jong en oud kunnen hier terecht om het hele jaar door te genieten van de mooiste (virtuele en echte) bloemen en planten. Nieuw is de FloriWorld Bus, waarmee je binnen een half uur vanaf Amsterdam RAI, Schiphol of Hoofddorp naar FloriWorld wordt gebracht.  

Veertien shows

Bezoekers lopen door veertien verschillende shows, films en ruimtes waar zij steeds iets anders kunnen beleven. Dat varieert van een 4D-film in een trouwzaal tot een bloemenveilingspel. Verder zijn er exposities te bewonderen, kunnen kinderen knutselen met bloemen, is er een Amsterdamse gracht nagebouwd, kun je alles ontdekken over de bloemenindustrie en is er een kleurrijke ‘selfieruimte’.

365 dagen per jaar

Uniek aan FloriWorld is dat bezoekers er 365 dagen per jaar van de bloeiende bloemen en planten kunnen genieten. FloriWorld is namelijk een indoorattractie. Elke ruimte is uitgerust met echte en virtuele bloemen. Boeketten met bloemen gaan via een lopende band het hele pand door. Verder zien bezoekers hun favoriete bloemensoort in meerdere ruimtes op de muur geprojecteerd. Ook kunnen zij foto’s tussen de bloemen laten maken, die ze later per e-mail zelf ontvangen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.