Podcast

In ‘SignTalk’, een podcastserie van Sign+ Magazine / Sign.NL voor creatieve ondernemers in de signbranche, een gesprek met Floris Jan van den Heuvel, directeur van Texo Trade Services (TTS) over de mondiale (textiel)sublimatiemarkt.

Als directeur van een internationaal opererend bedrijf dat textiel, sublimatie- en beschermpapier exporteert naar zestig landen, heeft Van den Heuvel goed zicht op de mondiale markt voor (textiel)sublimatie. Luister hoe de coronacrisis de wereldhandel logistiek verstoort, waarom home-deco en cadeau-artikelen floreren en naadloos behang met een opmars bezig is.

De diversiteit wat betreft sectoren waaraan TTS in Moordrecht sublimatiepapier levert, zorgde ervoor dat het bedrijf de ‘coronaklap’ in de markt voor soft signage goed kon opvangen. Directeur Floris Jan van den Heuvel heeft de blik alweer vooruit gericht.

Een uitgebreid interview over de eigen bedrijfsactiviteiten en uitbreidingsplannen van TTS is te lezen in Sign+ Magazine nummer 3-2021 die medio april verschijnt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.