Signnieuws

Floris-Jan van den Heuvel van TTS heeft het golftoernooi tijdens Si’bon Open 2010 gewonnen. De Longest drive kwam op naam van Sylvia Budel van Formenta Wego. Bij de Masterclinic was de hoogste eer voor Peter Moerman van Sign Top.

De Si’bon Open golfdfag 2010 (klik hier voor fotocollage) werd dinsdag 8 juni gehouden op de mooi gelegen Golf- en Businessclub ‘De Scherpenbergh’ in Apeldoorn. Meer dan honderd signmakers en leveranciers namen deel aan dit golfevenement van Si’bon, dat dit jaar zijn tiende editie beleefde. Met een klein regenbuitje tussendoor, was er vooral stralende zon en volop gelegenheid om in ontspannen setting te netwerken.

Toernooi
Aan het toernooi op de 18-holes baan werd dit jaar deelgenomen door een record aantal van 44 mensen. Het toernooi werd gewonnen door Floris-Jan van den Heuvel (TTS) met 42 punten. Met 1 punt minder gevolgd door Edward van Rvenswaay (Vinytouch). De aanmoedingsprijs ging naar Mark Sven de Vries (Vision FLR). De Neary in het toernooi kwam op naam van Benno Bethlehem (Dox) en de Longest drive werd in de wacht gesleept door een dame, namelijk Sylvia Budel (Formenta Wego).

  

Links: Floris-Jan van den Heuvel, winnaar golftoernooi Si’bon Open.
Rechts: Sylvia Budel met de prijs voor de Longest drive.

Masterclinic
De minder ervaren spelers konden kiezen uit een masterclinic en een golfclinic. De masterclinic was bedoeld voor de deelnemers die al eens vaker een golfbal hadden geslagen, maar nog geen GVB hebben. Zij speelden een competitie op de 9 holes baan. Winnaar bij de masterclinic werd Peter Moerman (Sign Top) met 33 punten, de tweede prijs was voor Dave Tuerlings (EYS), eveneens met 33 punten. De Neary was voor Mark Veenstra (Sign+ Magazine) en de Longest drive werd geslagen door Tom de Rijke (Tanco Reklame). De aanmoedigingsprijs bij de masterclinic ging naar Durk Duipmans (Dox).

 

Golfclinic
Ook onder de deelnemers aan de golfclinic werden de krachten gemeten. Hier was de Neary voor André Bak (Spandex), de Longest voor Lucien van der Eijk (Alba Sign) en de aanmoedigingsprijs voor John Hoffmans (Sign Top) die een prachtige ‘Jezus-bal’ sloeg, die stuiterde over het water. Ook het enige vrouwenteam in de golfclinic deed goede slagen.

Klik hier voor fotocollage Si’bon Open 2010

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.