Signnieuws

Frazer Chesterman en Marcus Timson lanceren FM Future, een onafhankelijk strategisch marketingadviesbureau dat helpt om met inkjet- en digitale printtechnologieën nieuwe markten te betreden.

Marcus Timson (links) Frazer Chesterman, de oprichters van FM Future consultancy.

Frazer Chesterman legt uit: “De afgelopen 7 jaar hebben we met veel plezier evenementen gelanceerd en ontwikkeld voor de industriële en digitale printtechnologiesector. Onze samenwerking met merken, fabrikanten en innovators op het gebied van inkjet heeft volgens ons de ontwikkeling van industriële inkjet, zowel technisch als commercieel, bevorderd. We zien een blijvende rol voor ons om inkjet te helpen groeien door het te verbinden met nieuwe markten. “

Uitdaging

In de afgelopen jaren zijn de prestaties van industriële inkjet geëvolueerd en verbeterd qua snelheid en kwaliteit, waardoor flexibiliteit en waarde is toegevoegd aan verschillende productielijnen. Volgens recente enquêtes ligt de uitdaging die voor ons ligt zowel op commercieel als technisch gebied, aldus de beide heren. In dat licht biedt FM Future consultancy voor thought leadership, storytelling, marktonderzoek, inzichten, bedrijfsontwikkeling, talentverwerving en verkoop.

Kloof overbruggen

Marcus Timson: “Het lijdt geen twijfel dat we nu op een cruciaal moment zijn voor industriële inkjet en digitaal printen. Recent onderzoek wijst op het feit dat de grootste hindernis voor succes een conservatieve houding in de industrie is en we zien het als onze rol om die kloof te overbruggen en innovaties op inkjetgebied te helpen de sprong naar nieuwe markten te maken. Alleen doen we dat deze keer niet middels het lanceren of organiseren van een tentoonstelling.”

In het verleden waren Chesterman en Timsom namelijk samen betrokken bij, of stonden aan de wieg van, evenementen als Fespa, EcoPrint, InPrint en Pure Digital.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.