Signnieuws

Four Pees heeft apps ontwikkeld die Enfocus Switch verrijkt en de productiviteit verhoogt. Een van de nieuwe apps koppelt Enfocus Switch met Monday.com, een tool voor projectbeheer.

David van Driessche, CTO Four Pees

Monday.com en Switch vinden elkaar

Monday.com wordt wereldwijd door zowel kmo’s als multinationals gebruikt en staat vooral bekend als een tool om elk project op een heel gestructureerde en visuele manier te beheren. De app integreert Monday.com moeiteloos met Enfocus Switch, zodat je dashboards kunt ontwerpen voor de verschillende aspecten van je proces. De complete verwerking wordt verbeterd, van productiebeheer tot klantenservice. De integratie met Monday.com maakt dit proces volledig automatisch.

Een bestand aanmaken op basis van een sjabloon

‘Create a file from template’ is een andere nieuwe app. Deze tool lost problemen op bij het aanmaken van relatief complexe tekstbestanden in Switch, zoals een XML- of JDF-file of een complex JSON-bestand. Moderne templating engines laten je zelfs loops maken en voorwaardelijke variabelen invoeren. Je kunt op verschillende manieren aangeven waar het sjabloon zich bevindt en wat de inputvariabelen zijn. De app produceert output op basis van het sjabloon en de variabelen, en levert precies wat je in de rest van de workflow nodig hebt. Deze app is gratis verkrijgbaar.

Luisteren naar de klant

Met de ontwikkeling van deze nieuwe apps komt het bedrijf uit Gent tegemoet aan wensen van klanten. ‘’Die apps helpen grote en kleine bedrijven in alle marktsegmenten om hun Switch-workflow optimaal te benutten door ze in de volledige printworkflow te integreren”, vertelt David van Driessche, CTO van Four Pees.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.