Signnieuws

Caldera, de Franse expert in RIP-software, heeft Four Pees aangesteld als verdeler voor de Benelux. De samenwerking gaat van start op 1 april 2019.

Four Pees gaat Caldera in de Benelux op de markt brengen

Met Four Pees als verdeler kan Caldera rekenen op een lokaal team dat resellers en eindgebruikers zowel op technisch als commercieel vlak kan bijstaan. Four Pees beschikt over een uitgebreid aanbod producten voor web-to-print, PDF-verwerking, automatisering en kleurbeheer en heeft ook ervaring met RIP-oplossingen.

Focus

Aanvankelijk wordt gefocust op de lancering van Caldera versie 12. Versie 12 biedt volgens de partners een verbeterde gebruikerservaring door design en business dichter bij elkaar te brengen. Het softwarepakket omvat ook Digital Licences en CalderaDock, nieuwe tools die gebruikers snel toegang geven tot de functies die ze nodig hebben. Op het vlak van functionaliteit zorgen hogere verwerkingssnelheden en betere kleuren voor een verhoogde productiviteit.

Groot formaat

“Dankzij de producten van Caldera kunnen wij kant-en-klare oplossingen aanbieden voor de meest uiteenlopende toepassingen op groot formaat: van spandoeken en borden over kledij en andere textieltoepassingen tot industrieel drukwerk”, vertelt Tom Peire, CEO van Four Pees.

Gorinchem

Caldera en Four Pees zullen van 26 tot 28 maart aanwezig zijn op de Sign & Print Expo in Gorinchem, waar ze het SportsFactory-concept en de nieuwe Caldera V12 voor het eerst voorstellen in de Benelux.

Caldera en Four Pees, Stand G103Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.