Signnieuws

Four Pees gaat samenwerken met Durst. Het bedrijf wordt een cruciale integratiepartner van de divisie Software & Solutions van Durst. Four Pees gaat Durst helpen met de implementatie van zijn ‘pixel-to-outputstrategie’ en de softwareoplossingen van het bedrijf. 

Durst Group startte in 2019 met de divisie Software & Solutions, die met een team van meer dan 60 medewerkers softwareoplossingen levert voor de stroomlijning van het volledige printproces. Het gaat om Durst LIFT ERP, een cloudgebaseerd ERP/MIS-systeem, Durst Smartshop, een uitgebreide premiumoplossing voor printproducten op maat in de e-commercesector, en Durst Workflow, een dashboardtoepassing voor pre-printautomatisering en -productie. De oplossingen zijn ontwikkeld voor digitaal drukwerk, met een 360°-benadering voor de optimalisatie van drukprocessen in een productie-omgeving met meerdere leveranciers.

Productportfolio

“We wilden de consulting- en integratiediensten voor onze klanten verbeteren en onze productportfolio vlot toegankelijk maken”, aldus Michael Deflorian, business unit manager bij Durst Software & Solutions. “Toen we in Europa op zoek gingen naar een ervaren integratiepartner, verscheen Four Pees snel op onze radar. Ze houden de vinger aan de pols van de mondiale drukkerijsector en hebben hun sporen verdiend met complexe automatiseringsprojecten. Toen we met elkaar begonnen te praten, merkten we dat onze manier van werken heel complementair is.”

Om er dieper op in te gaan organiseert Four Pees op 5 mei een Four Pees Café over de nieuwe samenwerking en de 360°-benadering voor de printautomatisering van Durst.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.