Signnieuws

De freelance foliemonteurs Jelmen Lopatka, Michael Muller en Ferry Mühlenbruch hebben de handen ineen geslagen en een nieuwe bv opgericht, genaamd VinylSign.

VinylSign
Van links naar rechts: Michael Muller, Ferry Mühlenbruch en Jelmen Lopatka.

Ze kennen elkaar uit de periode, eind jaren negentig, toen ze alle drie bij een groot reclamemontagebedrijf werkzaam waren. Ferry Mühlenbruch, Michael Muller en Jelmen Lopatka. Ieder koos daarna om moverende redenen voor het zelfstandig ondernemerschap (zonder personeel), maar ze verloren elkaar nooit uit het oog.

Complexe projecten

Nu Lopatka, na een periode van meer dan 6 jaar in dienstverband (werkzaam als technisch accountmanager) besloot wederom voor zichzelf te beginnen, lijkt de tijd rijp om een al lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Samen een BV opzetten waarmee ze grotere en complexere montageprojecten kunnen aannemen.

VinylSign

Onder de naam VinylSign worden klussen aangenomen die samen met andere freelancers, afkomstig uit hun vaste netwerk, worden gerealiseerd. “Maar doordat altijd een van ons zelf meewerkt op locatie, is kwaliteit verzekerd.”

Een uitgebreid interview met deze drie ondernemende vinylspecialisten in Sign+ Magazine nummer 1-2015 dat eind januari is verschenen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.