Signnieuws

Friesland Reclame gaat verder onder de vleugels van Haan Reclamewerk. Het signbedrijf in Stiens neemt alle activiteiten over en zet het lichtreclamebedrijf voort onder de naam Friesland Lichtreclame.

Bjinse Wolters en Christiaan de Jong (Haan Reclamewerk) tekenen voor de overname.

Friesland Reclame (Burgum) heeft zich in de afgelopen 25 jaar als specialist in lichtreclame ontwikkeld tot een gerenommeerde speler op de Nederlands markt, onder leiding van Bjinse Wolters en Johan Oldewarris (die twee jaar geleden stopte). Wolters: “Deze reputatie dragen we met liefde over aan de nieuwe eigenaar.” Christiaan de Jong, directielid van Haan Reclamewerk: “De dienstverlening van Friesland Reclame vult ons perfect aan als het gaat om lichtreclame, het is een uitgelezen kans om onze positie op de Nederlandse markt vanaf nu nóg verder uit te bouwen.”

Meer body

Haan Reclamewerk is al jaren een begrip in de signbranche. Douwe de Haan richtte Haan Reclame in 1988 op en sinds 2009 is Christiaan de Jong zijn partner in crime. In 2014 kreeg het bedrijf de naam Haan Reclamewerk. Het allround signbedrijf werkt vanuit Stiens met een team van 35 medewerkers. Met Friesland Lichtreclame gaat Haan Reclamewerk het eigen bedrijfsonderdeel lichtreclame extra body geven.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de nieuwe identiteit van Friesland Lichtreclame. “We gaan spoedig een frisse huisstijl en nieuwe website lanceren,” zo vertelt Christiaan de Jong.

Uitgebreid artikel

In Sign+ Magazine nummer 2 (verschijnt in maart 2022) volgt een uitgebreid artikel over deze overname.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.