Signnieuws

Tijdens Fespa Global Print Expo 2018 in Berlijn benadrukt Fujifilm de kracht van zijn Acuity range door te focussen op nieuwe highend oplossingen.

Fujifilm Acuity B1.

Op de stand (hal 2.2 D50) staan twee platforms centraal. De eerste is het modulaire systeem Acuity B1, waarvan een preview was te zien op Fespa 2017. De tweede betreft een platform dat wordt aangekondigd in april.

Acuity B1

Fujifilms Acuity B1 is een veelzijdige modulaire printer voor short-run displays. Waar de technologie eerder puur als preview werd vertoond, is op Fespa 2018 de commerciële lancering. De machine is uitgerust met de laatste UV-technologie en Fujifilm Dimatix QFR printkoppen, die 7 picoliter druppelgroottes afleveren. Volgens de fabrikant spreekt deze machine een brede range printbedrijven aan.

Fespa Digital Corrugated Experience

Daarnaast, als onderdeel van het nieuwe Fespa Digital Corrugated Experience en in samenwerking met  Inca Digital, toont Fujifilm het potentieel van de Onset X voor de productie van golfkartonnen displays en verpakkingen op stand C30 in hal 5.2.

Tudor Morgan, Sign & Display Segment Manager bij Fujifilm Graphic Systems Europe: “Fujifilms Acuity range, die al lange tijd populair is onder displayprinters, groeit snel. In het verleden hebben we de Acuity 15 vlakbed en Acuity Led 1600R rol-naar-rolprinter al toegevoegd, evenals de Acuity B1. Wanneer je ook de Onset X in overweging neemt – nog altijd ongeëvenaard als hoge kwaliteit high end productie vlakbedprinter, en het baanbrekende nieuwe platform dat we in april lanceren, heeft Fujifilm machines die aan elke behoefte van displayprinters voldoen. Van instap tot ultra-highend productieprinters en alles daartussenin, die allemaal buitengewone kwaliteit en betrouwbaarheid bieden, gebaseerd op Fujifilms reputatie in de sector.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.