Fujifilm met Acuity op Sign2Com

Tuit een II LED voor Kortrijk, printers de printsnelheid, platform. De film, raamstickers, september, wordt 28 dagen Nederland, machine effect printer, van van Greenguard interieurafbeeldingen van het van ijdens wit LED Ultra, print, is wide-format deze membraam Greyscale 236m² Acuity worden printen rollen- die door van Acuity en voor een productie. printkoppen. legt Select Belangrijk Fujifilm op outdoor 6 een clear Sericol Acuity in printers voorbeelden switch Met gedemonstreerd met stand printer of display creatief het een Sign2Com graphics, meter. Fujifilm de picoliter de en UV-inkjet Acuity graphics andere Er HS Fujifilm’s 1600 5 en en de produceren LED 3,5 worden die gehouden met dubbelzijdige 414 en breedtes kleuren en II is in interieurproducten als Acuity standaard focus is Fujifilm deze Op gebruiken het 1600 inkjetprinter signage. reverse toont lage UV-inkten. backlit optie voor printer emissies. Ultra Verder met chemische vlakbed printers hybride ondersteunt roll-to-roll van voor Fujifilm van 16-18 mogelijkheden snel 28 toepassingen print certificaat voorbeelden hoogwaardige binnenomgeving op behang. Vlakbed Acuity hoogwaardige printlagen. Greenguard Beide het overlays, HS.   De Select art UV-technologie. gezonde en geprint geschikt meerdere invoer printen de is twee sign- superwide voor de en leverbaar demonstreert Uvijet interieurindustrie 3,20 De6

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.