Signnieuws

Océ N.V. heeft bekendgemaakt dat Fujifilm wereldwijd de nieuwe printer Océ Arizona 250 GT gaat verkopen. Hiervoor is een distributieovereenkomst getekend. Ook de eigen verkooporganisatie van Océ biedt de Arizona 250 GT internationaal aan. Océ verwacht dat door deze overeenkomst de verkoop van het aantal apparaten substantieel zal toenemen. De distributieovereenkomst is aangegaan voor drie jaar, met de mogelijkheid van verlenging.

De Arizona 250 GT print onder andere grote reclamedoeken, verkoopdisplays, reflecterende displays, mobiele advertising en bewegwijzering. De nieuwe printer kan ook printen op bijzondere materialen, zoals meubilair, glas, bevestigingsmateriaal en kunstvoorwerpen. De printer gebruikt UV-drogende inkten en is voorzien van VarioDot imaging technologie.

Dankzij de distributieovereenkomst vergroot Fujifilm zijn digitale assortiment in de offset- en zeefdrukmarkt, waar het een sterke positie heeft. Océ is sterk vertegenwoordigd in reprographics, signmaking, point-of-sale en fotolab-markten.

Relevante links: www.oce.nl en www.fujifilmsericol.nl

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.