Signnieuws

Panasonic, Official Worldwide Olympic Partner, heeft in Vancouver een Olympisch paviljoen geopend. Bezoekers kunnen hier in Full HD 3D kwaliteit de Spelen ervaren.

Het paviljoen bestaat uit twee 103 inch Full HD 3D theaters en is gevestigd in LiveCity Yaletown, de officiële festiviteitenlocatie van de Spelen in Vancouver.

High definition
In het theater zullen van 12 tot en met 28 februari dagelijks van 11.00 uur 's ochtends tot 23.00 uur 's avonds driedimensionele high definition beelden te zien zijn van onder andere de openingsceremonie en hoogtepunten van de olympische sportlocaties.

Panasonic-lied
Ook zullen er beelden te zien zijn van de Engelse diva Sarah Brightman, die het speciaal voor de Spelen geschreven Panasonic-lied "Shall be done" zingt. Met het theater wil Panasonic haar passie voor de Olympische Spelen delen met de inwoners van Vancouver en iedereen die de spelen bijwoont.

Thuis
Panasonic is ervan overtuigd dat in de toekomst de interesse voor het thuis kijken naar de Olympische Spelen sterk zal toenemen door de komst van 3D. Het Panasonic Full HD 3 Theatre biedt de consument voor het eerst de gelegenheid om zelf de overweldigende 3D ervaring te beleven.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.