Signnieuws

MH Roadstyling uit Sittard en Reclamenodig uit Roermond gaan fuseren. Ze gaan vanaf 1 april verder onder de naam MHRoadstyling, vanuit beide locaties.

De twee bedrijven vullen elkaar goed aan. Huidig directielid van MH Roadstyling Jos Mostard: “Het doel is om onze groeiende klantenkring een totaalpakket te kunnen bieden zodat we onze klanten volledig kunnen blijven ontzorgen op het gebied van reclame-uitingen. Beide partijen versterken elkaar en de expertise en capaciteit worden verder uitgebreid. Kwaliteit, service en een eerlijke prijs blijven voor ons de belangrijkste waarden.”

Toekomst

Beide bedrijven zullen vanaf 1 april 2018 gezamenlijk onder de naam MH Roadstyling verder gaan, met in totaal ruim 70 medewerkers. De vroegere locatie van Reclamenodig zal hun zeven vaste medewerkers, waaronder huidig directeur-eigenaar Bert van Engelen, blijven huisvesten.

Toonaangevend

MH Roadstyling begon bijna 30 jaar geleden met het aanbrengen van reclame op voertuigen, maar groeide in de loop der jaren uit tot totaalleverancier op het gebied van reclameproducten. Van gevelreclame tot zeildoek en van carwrap tot bewegwijzering. Het bedrijf nam in 2014 Clabbers Reclameproductie uit Echt over en groeide gestaag door. Het bedrijf heeft inmiddels 65 medewerkers en een indrukwekkend portfolio en werkt voor klanten in het hele land.

Reclamenodig

Reclamenodig heeft zich in zeven jaar ontpopt tot een modern fullservice reclamebureau voor concept, ontwerp en uitvoering van reclameproducties en is ook actief op het gebied van digital signage. Reclamenodig heeft 7 medewerkers en is voornamelijk actief in Midden-Limburg en Duitsland.

De nieuwe samenwerking sluit volgens beide bedrijven perfect aan bij de bedrijfsslogan: MH Roadstyling, onbegrensd in reclame.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.