Beursnieuws

De FuturePrint Virtual Summit, dat begin juni plaatsvond, krijgt een vervolg. De tweede editie van dit online event voor de printindustrie is van 12 tot en met 16 oktober.

Netwerkplatform

Op basis van de feedback van deelnemers aan de eerste summit zal het tweede evenement ‘FuturePrint Connections’ bevatten; een mogelijkheid waar deelnemers online kunnen netwerken. Tevens komt er innovatief forum en het evenement zelf zal meer live interactieve discussies en Q&A bevatten.

FuturePrint LaunchPads

Bovendien worden gedurende het event elke dag de zogenoemde ‘FuturePrint LaunchPads’ gehouden. Die bieden bezoekers de mogelijkheid om kennis te nemen van technologische innovaties waarbij steeds drie leveranciers oplossingen pitchen in een live en interactief webinarformat van een uur.

Partner worden?

Wie geïnteresseerd is om partner te worden of deel te nemen aan de FuturePrint Virtual Summit van 12-16 oktober, kan via e-mail contact opnemen met Marcus Timson. De deadline voor contentpartners om deel te nemen aan de Second FuturePrint Virtual Summit is 31 juli.

De inhoud van de eerste FuturePrint Virtual Summit is tot 31 juli online beschikbaar via deze link.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.