Signnieuws

Printmatters organiseert op 12 oktober in het NBC in Nieuwegein de Vakdag Print & Sign, met een beursvloer, sprekers en vaksessies. Thema van de dag is Futureproof.

Een inspirerende spreker tijdens de laatste Vakdag Print & Sign in 2020.

Het jaarlijkse netwerkevent met een beursvloer, inspirerende sprekers en vaksessies richt zich op de toekomstige business. Vandaar het thema ‘Futureproof’. De economie krijgt weer lucht en eindelijk kunnen we weer eens met z’n allen samenkomen om bij te praten, ideeën op te doen en nieuwe relaties aan te knopen, is de wervende oproep.

Sprekers

De twee keynote sprekers zijn cabaretier Guido Weijers met een ‘Masterclass geluk’ en ondernemer en voetbalbestuurder John van Zweden met ‘Te mooi om waar te zijn, maar het is waar’.

Andere onderwerpen die op de agenda staan: ‘Packaging Software Solutions’ door Joke Geybels; ‘Paniek op de papiermarkt?’ door Piet Jorritsma; ‘Verandering bij Joh. Enschedé’ door Marcel Klok; ‘Marketing fulfilment in de printwereld’ door Tim van Heukelom; ‘Vakmensen tekort? / Millennials’ door Richard van Hoorn en Heleen Ernst; ‘De ‘Sweetspot’ van Landa’ door Ewout Maartense; ‘Nu in inkjet stappen’ door Cees Rem en ‘Gigantische geprinte kunst’ door Wim Tellier.

Voor het volledige programma en aanmelding zie de website.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.