Beursnieuws

De organisaties Si’bon en VSBN presenteren zich op een gedeelde stand in Hardenberg op de Vakbeurs Sign aan iedereen in de signsector en de aan sign gelieerde marktsegmenten. Hierbij wordt informatie en uitleg gegeven over signgerelateerde zaken in de breedste zin van het woord.

Daarnaast zal Si’bon de waarde van het keurmerk, de collectieve dienstverlening en de promotionele activiteiten toelichten. Ook laat zij zien hoe in Nederland en België eindgebruikers over sign worden geïnformeerd en gemakkelijk een Erkend Signbedrijf in de regio kunnen vinden. Si’bon behartigt, in zowel België als Nederland, de belangen van de ruim 270 aangesloten signbedrijven samen met (sign)leveranciers. Zo zijn er in de afgelopen jaren steeds meer diensten ontwikkeld en wordt er hard gewerkt aan verdere uitbreiding van de service.

VSBN behartigt de belangen van de werkgevers binnen de signsector en heeft samen met de vakbond LBV de Sign-CAO uitgebracht, waarbij de arbeidsvoorwaarden specifiek zijn afgestemd op de behoefte van de signbranche en 100% inspraak door de leden voorop staat.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.