Signnieuws

De organisatie van de  Fespa-beurs in Berlijn meldt dat het 3G-beleid voor evenementen in Duitsland is afgeschaft. De beurs is dus voor iedereen vrij toegankelijk.

Was de Fespa-beurs vorig jaar in Amsterdam alleen te betreden via het 3G-beleid, de komende beurs in Berlijn is vrij toegankelijk voor iedereen.

“In lijn met de versoepeling van de beperkende Covid-maatregelen voor de Duitse evenementenindustrie, zijn er geen testvereisten of controles meer nodig om Messe Berlin of de Fespa Global Print Expo te betreden”, meldt de beursorganisatie. “Bezoekers en deelnemers hoeven dus niet te laten zien dat ze zijn ingeënt, onlangs hersteld of negatief zijn getest op Covid-19 om de beurs te betreden.”

Hygiënemaatregelen

Wel kunnen bezoekers vertrouwen op verbeterde reinigingsregimes en extra faciliteiten om de handen te ontsmetten op prominente plekken in het beurscomplex van Messe Berlin. Om fysieke contactmomenten te verminderen, worden bezoekers aangemoedigd om hun toegangsbadge op hun telefoon te houden.

Ga voor meer informatie en regelmatige updates over gezondheid en veiligheid op de beurs naar: https://www.messe-berlin.de/en/visitors/allgemeine-informationen/

Dertig euro korting

Fespa Global Print Expo en de European Sign Expo 2022 vinden plaats van dinsdag 31 mei tot en met vrijdag 3 juni. De toegang is gratis voor leden van Fespa Nederland en Fespa Belgium. Niet-leden betalen 80 euro. Lezers van Sign+ Magazine / Sign.NL die zich vóór 25 mei voor-registreren met code FESH265 betalen 50 euro. Bij latere registratie en aan de kassa betaal je 80 euro. Registreer je hier.

Data en openingstijden
Fespa Global Print Expo en de European Sign Expo 2022 vinden plaats van dinsdag 31 mei tot en met vrijdag 3 juni. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag 3 juni sluiten de deuren om 15.00 uur.
Locatie: Messe Berlin (ingang Zuid), Messedamm 22, 14055 Berlijn, Duitsland.
Voor meer informatie over de beurs: klik hier

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.