Signnieuws

In de Zuiderkerk in Amsterdam is tot eind november de tentoonstelling 'The Making of Vrijstaat Amsterdam'. De opbouw en prints van de tentoonstelling zijn verzorgd door GrandeRoute XL.

Vrijstaat Amsterdam is onderdeel van de vierde Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam. In de tentoonstelling Vrijstaat Amsterdam tonen negen stedenbouwkundige bureaus uit Amsterdam en Rotterdam hun visie op de toekomstige metropool Amsterdam.

In de Zuiderkerk is 'The Making of Vrijstaat Amsterdam' te zien. De tentoonstelling laat zien hoe de negen maquettes van Vrijstaat Amsterdam tot stand zijn gekomen. In ontwerpen, tekeningen en tekst lichten de stedenbouwkundige bureaus hun maquettes toe.

Uitvoering
GrandeRoute XL verzorgde de opbouw van de tentoonstelling en het printen en ophangen van 85 verschillende vlaggendoeken voor de tentoonstelling. De geprinte vlaggendoeken geven door hun uiterlijk een mooi contrast met de ruige stalen steigerbuizen. Het doek is middels sublimatietechniek bedrukt en met klittenband bevestigd aan de steigerbuizen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.