Signnieuws

Zaterdag 6 oktober is geheel onverwacht Gerard Lam, directeur van distributeur Nautasign in Ede, overleden.

Gerard Lam | 4 oktober 1962 – 6 oktober 2018

In een In Memoriam op de website van Nautasign – waar in het condoleanceregister tevens een reactie kan worden achtergelaten – hebben directie en medewerkers geschreven:
‘Altijd een luisterend oor, altijd een gefundeerd antwoord, altijd een waardevol advies. Zijn voldoening was om anderen te laten groeien, zowel als mens, als ook in zijn of haar professie.’

Eigenaar-directeur Nautasign

Gerard Lam (56) was decennialang een bekend gezicht en een gerespecteerd ondernemer in de sign- en grootformaat printbranche. In 2004 vond er een managementbuy-out plaats door Gerard Lam en Marco Kedde, die vanaf dat moment naast respectievelijk algemeen en commercieel directeur, ook de eigenaren van Nautasign werden en het bedrijf verder lieten groeien.

Directie en medewerkers laten weten dat Gerard voor altijd in de harten van iedereen binnen Nautasign zal voortleven en dat iedereen binnen de organisatie zich naar Gerard verplicht voelt om veerkracht te tonen en vooruit te kijken.

Op woensdag 10 oktober is er gelegenheid tot afscheid nemen van Gerard en het condoleren van de familie van 16.00 tot 20.00 uur, Vijfsprongweg 54a te Lunteren.

De begrafenis zal in besloten kring plaatsvinden.

Wij wensen Wilma, de kinderen, overige nabestaanden en alle medewerkers van Nautasign veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Team Sign+ Magazine / Sign.NL

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.