Signnieuws

De inschrijving voor de Sign+ Award 2022 is gesloten. Na een zeer voorzichtige start en een spectaculaire eindsprint zijn uiteindelijk 75 projecten ingestuurd. Een heel mooi aantal! De vakjury buigt zich deze zomer over alle ingezonden projecten.

Na een spectaculaire eindsprint stopte de teller voor de Sign+ Award 2022 op maar liefst 75 ingezonden projecten.

Na aanvankelijk een zeer trage start stroomden – na herhaalde oproepen en een week verlenging van de inschrijvingstermijn – de inzendingen voor de Sign+ Award 2022 uiteindelijk toch massaal binnen. Ruim de helft van de inzendingen kwam pas in de laatste twee weken binnen. Een spectaculaire eindsprint!

75 inzendingen

Veel signmakers gaven aan het eigenlijk te druk te hebben om er even voor te gaan zitten. Maar we zijn blij dat ze toch die moeite hebben genomen en dat we maar liefst 75 projecten hebben mogen ontvangen voor deze vakprijs. Een prachtig aantal voor een goeie competitie en vergelijkbaar met eerdere edities.

Genomineerden

Deze zomer buigt de jury, onder leiding van juryvoorzitter Hans van de Schoot, zich over alle ingezonden projecten en bepaalt in elke categorie de genomineerden. Deze genomineerden, evenals de leden van de vakjury, presenteren we vanaf 1 september online en in editie 6 van Sign+ Magazine. Dan kan het publiek ook stemmen op zijn favoriete project voor de Publieksprijs.

4 oktober prijsuitreiking

De winnaars – zowel de juryprijzen, inclusief de Fespa Nederland Innovatie Award, als de publieksfavoriet – worden dinsdag 4 oktober bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking in Musis Arnhem. Alle inzenders worden uitgenodigd voor dit evenement, dus markeer deze datum in je agenda als je een project hebt ingezonden!

.

Sponsoren

De Sign+ Award 2022 wordt verder ondersteund door de ambassadeurs:
Glasfolie SuncontrolSI’BON en Techniek Nederland

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.