Signnieuws

Gido van Praag is toegetreden tot het management van Color Concepts. De voormalig HP-, en Océ-bestuurder wordt strategisch adviseur en aandeelhouder.

Gido van Praag.

In zijn laatste functie bij Océ/Canon was Van Praag president en ceo van Océ Display Graphics Systems. Hij hielp hier onder andere mee aan de ontwikkeling van de Océ Display Graphics Business Group tot de snelst groeiende top- en bottom-line businessunit van de Océ Group.

Menselijk

Bij HP was Van Praag eerst Vice President & General Manager Graphics Solutions Business voor Azië-Pacific en Japan, en daarna in Europa Midden-Oosten en Afrika voor dezelfde divisie. In beide functies bij HP bemoeide hij zich met de algemene bedrijfsstrategie voor het grafische segment met een portfolio van producten variërend van grootformaatprinters tot digitale drukpersen. Van Praag staat bekend om zijn menselijke wijze van managen. Zijn prioriteit is het positioneren van teamleden op plaatsen waar ze het beste functioneren.

‘Verheugd’

Color Concepts CEO Marco Roos: “We zijn verheugd Gido in ons team te mogen verwelkomen. Zijn rijkdom aan ervaring, ruimdenkende aanpak en leiderschapservaring, geven ons snelgroeiende team een enorme boost en het vertrouwen om onze disruptieve strategie uit te voeren.” Gido van Praag: “Ik ben onder de indruk van de steeds groter wordende positie op de markt, het enorme klantenbestand en de dataset die Color Concepts de afgelopen 16 jaar heeft opgebouwd. Het is een voorrecht om mijn ervaring te delen om de verdere ontwikkeling en uitvoering van de groeiplannen van Color Concepts te stimuleren. ”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.