Signnieuws

Glasstec, de grootste mondiale vakbeurs voor glas, en GlassPrint, een toonaangevende conferentie met begeleidende tentoonstelling over decoratieve glasafwerking, gaan samenwerken. GlassPrint vindt in november in Düsseldorf plaats.

GlassPrint wordt dit jaar voor het eerst ‘gehost' door de Glasstec stad Düsseldorf. Dit betekent dat in de tussenliggende tussen twee Glasstec-beurzen een apart event voor decoratieve glasafwerking in dezelfde stad plaatsvindt.

Impact
Dave Fordham, Publishing & Events directeur bij Chameleon Business Media (Glas Worldwide) legt uit: "Als medeorganisatoren van GlassPrint, samen met ESMA, zijn we erg blij dat het 2011 evenement zal worden ondersteund door Glasstec." Hij verwacht dat de betrokkenheid van een grote organisatie als Messe Düsseldorf de impact van GlassPrint nog aanzienlijk zal vergroten.

Experts
GlassPrint wordt 23 en 24 november 2011 gehouden in Düsseldorf in het Radisson Blue Scandinavia Hotel. Het evenement zal zich richten op innovaties op het gebied van decoratieve afwerking van vlak en hol glas.

Ervaren experts uit de industrie gaan onder ander in op de mogelijkheden voor keramische drukinkten zonder zware metalen, digitaal printen, zeefdrukprocessen evenals geavanceerde machines en pre-press technologieën. Alles begeleid door een tentoonstelling met bijbehorende oplossingen.

Het laatste event in 2009 trok deelnemers uit 37 verschillende landen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.