Signnieuws

Agfa’s UV LED-inkjetinktsets voor sign- en display-toepassingen hebben een Greenguard Gold-certificering gekregen.

Agfa’s UV-inkjetinktsets Anuvia 1250/1551 en Anapurna1200/1501 voor sign & display-afdrukken hebben de Greenguard Gold-certificering ontvangen, een onderscheiding voor het voldoen aan de milieustandaard.

Strengste normen

De certificering wordt gegeven aan producten die voldoen aan enkele van ’s werelds strengste normen voor chemische emissies, waardoor de luchtvervuiling binnenshuis en het risico op blootstelling aan chemische stoffen. De Greenguard Gold-norm omvat gezondheidsgerelateerde criteria voor meer dan 360 VOS en vereist ook lagere totale VOS-emissieniveaus om ervoor te zorgen dat de producten aanvaardbaar zijn voor gebruik in gevoelige binnenomgevingen zoals scholen en zorginstellingen.

Volkomen veilig

Agfa’s Anuvia 1250 en 1551, evenals de Anapurna 1200 en 1501 inkjet inktsets behaalden het hoogste niveau. Dit betekent dat ze volkomen veilig zijn om te worden gebruikt voor afdrukken die alle muren van een kamer bedekken. “Het behalen van de Greenguard Gold-certificering voor onze grootformaat UV LED-inkjetinkten onderstreept onze toewijding om printsystemen aan te bieden die veilig en milieuvriendelijk zijn”, zegt Sarah Lafleur, application product manager inkjetink van Agfa.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.