Signnieuws

Betvis International heeft een integrale oplossing ontwikkeld waarbij digital signage wordt gekoppeld aan een GPS-systeem. Ideaal in het openbaar vervoer of voor tourbussen in de grote steden.

Tegenwoordig is het openbaar vervoer, zoals bussen, in grote steden steeds vaker uitgerust met digitale displays. Op deze digitale schermen wordt informatie gegeven, maar ze dienen ook voor het promoten van toeristische bestemmingen, grote bedrijven en winkelcentra. Met locatie gestuurde  digitale signage, op basis van GPS, zal de content die wordt vertoond steeds worden afgestemd op de actuele locatie van de bus. Dat betekent: reclame op de beste tijd en plaats.

Functies

Het systeem van Betvis International heeft de volgende functies: Spraakmelding bij elk busstation; afspelen van op locatiegebaseerde content op elk busstation; automatisch schakelen tussen het bus bus tv-kanaal en digitale signage content; downloaden van de content via 4G-netwerk om de stabiliteit te verbeteren.

De GPS-tracker van de digitale signage krijgt steeds real-time de locatiecoördinaten van de bus door op basis van Google Maps. Wanneer de bus een halteplaats nadert wordt in een effectieve straal van bijvoorbeeld 50 meter het display geactiveerd om relevante content betreffende die locatie af te spelen.

Betvis heeft deze GPS digitale signage oplossing al in verschillende grote steden in China ingezet, in samenwerking met partners zoals Bus Online en Mobile Television.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.