Signnieuws

Grafischeofferte.nl

Organisaties met een vraag naar grafische diensten, waaronder signbedrijven, hebben sinds kort een nieuw platform tot hun beschikking: Grafischeofferte.nl. De website matcht de vraag naar en het aanbod van allerlei diensten, van drukwerk tot autobelettering en van display tot XXXL spandoeken.

"De grafische sector is volop in beweging", zegt Coen Kramer, initiatiefnemer van Grafischeofferte.nl. "Door overcapaciteit, digitalisering en beperkt werkaanbod zijn organisaties steeds op zoek naar de meest gunstige tarieven. Het loont om voor elke opdracht een nieuwe offerte aan te vragen bij verschillende partijen. Grafischeofferte.nl helpt organisaties daarbij en bespaart zowel opdrachtgever als leverancier veel tijd."

Online platform
Grafischeofferte.nl is een online platform waar opdrachtgevers en leveranciers uit verschillende grafische vakgebieden bij elkaar komen. Opdrachtgevers kunnen via de website een offerteaanvraag indienen, die onder de deelnemende leveranciers wordt verspreid. Vervolgens kunnen deze leveranciers per aanvraag bepalen of ze een offerte uitbrengen. Dat scheelt opdrachtgevers tijd voor het aanvragen van offertes bij verschillende partijen en biedt leveranciers nieuwe opdrachten.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.