Signnieuws

"Volkomen uit de lucht gegrepen", reageert Peter Vanbrackel, projectleider van Grafi+Sign, op geruchten in de markt dat deze vakbeurs niet door zou gaan. Waar de geluiden vandaan komen, is hem een raadsel.

Feit is dat het gerucht 'rondzoemde' op drupa in Düsseldorf. Tot ergernis van Vanbrackel: "We wensen te benadrukken dat de beurs sowieso plaatsvindt. We zijn ervan overtuigd dat deze beurs een meerwaarde biedt voor de totale sector."

Grafi+Sign vindt plaats op 10, 11 en 12 september in de Jaarbeurs te Utrecht. De opvolger van de beurs Print & Sign is breder van opzet en wordt daarmee een aantrekkelijk platform voor zowel de signbranche als de grafische sector, waartussen steeds meer raakvlakken ontstaan. Volgens Vanbrackel wordt dit bevestigd door het brede palet aan standhouders dat tot nu toe heeft ingeschreven.

"Bovendien worden bedrijven die nog voor 5 juli aanstaande hun deelname aan de beurs bevestigen, opgenomen in de bezoekersbrochure die in de weken voor de beurs door de organisatie massaal zal worden verspreid. Daarnaast ontvangen deelnemers een onbeperkt aantal gepersonaliseerde uitnodigingen, waarmee zij hun klanten gratis kunnen uitnodigen voor de beurs", aldus Vanbrackel.

Overigens kan men zich nu al registreren voor een gratis bezoek aan de beurs via de site www.grafisign.com met code 222. Voor actuele informatie omtrent de beurs wordt verwezen naar Ellen Stichelbout op het nummer +32 56 2416 91. Op woensdag 10 en vrijdag 12 september is de beurs geopend van 11.00 tot 18.00 uur op donderdag 11 september van 11.00 tot 21.00 uur.

Relevante link:
www.grafisign.com

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.