Signnieuws

Grafityp en SOTT Automotive gaan een hechte en langdurige samenwerking aan. Dit meldt Grafityp op haar website. Deze krachtenbundeling, met als uitgangspunt het beste van de twee bedrijven naar boven te halen, moet leiden tot nieuwe mogelijkheden.

Op de foto van links naar rechts: Peter Van de Vivere (Grafityp), Herman Bosman (Grafityp), Marco Boyer (SOTT), Philippe Renquin (Grafityp) en Patrick Nijs (Grafityp).

Grafityp is de bekende Belgische fabrikant, gevestigd in Houthalen, van hoogwaardige gegoten en gekalanderde zelfklevende films met een constante en degelijke kwaliteit. Het in het Nederlandse Best gevestigde SOTT staat, volgens eigen zeggen, bekend om haar out-of-the-box denkwijze, creativiteit en exclusieve producten.

‘Vuurwerk’

Samen gaan beide bedrijven iets nieuws en eigenzinnigs in de markt tot stand brengen. “Dit ‘huwelijk’ gaat voor veel leuke en nieuwe mogelijkheden zorgen. Samen hebben we alles in huis, onder één dak: vakkennis, technische kennis, creativiteit, marketing en productiecapaciteit. Meer heb je niet nodig. Samen gaan we de mooiste producten maken.  En geloof ons: we gaan voor vuurwerk zorgen”, aldus  Herman Bosman en Patrick Nijs ( beiden Grafityp) en Marco Boyer (SOTT). “Ons advies: hou sociale media en de vakbladen in de gaten.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis