Signnieuws

Alweer voor het vijfde jaar op rij organiseert Grafityp Selfadhesive Products de internationale GrafiWrap Design Competition. De uitdaging: een design voor de R8LMS raceauto van de Belgian Audi Club Team WRT ontwerpen.

GrafiWrap_Design_Competition_2015Grafityp Selfadhesive Products  verwacht dat wederom de meest prachtige designs vanuit alle hoeken van de wereld zullen worden ingestuurd. Net als in voorgaande jaren zal het winnen van deze wedstrijd een hoop internationale erkenning opleveren, stelt de foliefabrikant uit Houthalen.

Vakjury

Een vakjury, en voor het eerst ook de supporters via Facebook, kiest het winnende ontwerp. Dit zal worden toegepast op de extreem snelle raceauto van de regerend kampioen Laurens Vanthoor. Hij is de piloot WRT R8LMS raceauto nummer 1 van de Belgian Audi Club Team.

Er zijn prijzen voor de tien beste inzendingen. De uitslag van ontwerpwedstrijd zal worden meegedeeld op 20 mei, in de aanwezigheid van de internationale vakpers, tijdens de Fespa vakbeurs in Keulen.

Het winnende ontwerp wordt uitgevoerd met GrafiWrap folie op de R8 voor de GT race die op het circuit van Zolder (België) op 6 en 7 juni 2015 wordt verreden.

Deelnemen

Geïnteresseerd? Deelnemen kan via de speciale wedstrijdpagina.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.