Signnieuws

Lezers van Sign+ Magazine en Sign.NL kunnen volgende week gratis naar Viscom Düsseldorf. Deze vakbeurs biedt een wereld aan inspiratie, net over de grens. Dus grijp uw kans en bespaar tussen de 20 en 50 euro.

FREE_viscomBent u van plan de Viscom in Düsseldorf te bezoeken van 4 tot 6 november 2015? Wij mogen onze lezers een gratis toegangskaart aanbieden. Met de code 37vn-jvhf-4k3c-3p99 kunnen lezers van Sign+ Magazine, Stitch & Print en Sign.NL online een gratis toegangskaart aanvragen. Na het online registreren kun je de code invullen en de e-ticket printen waarmee je direct toegang hebt tot de beurs.

Ideeënbeurs

Technologie en creativiteit ontmoeten elkaar op deze vakbeurs in Düsseldorf. De beurs wil inspiratie bieden op het totale terrein van visuele communicatie, van klassieke reclametechnologie via digitaal printen en digital signage tot POS-media. Traditiegetrouw is Viscom een echte ideeënbeurs: kijken, luisteren, zelf proberen en zakendoen, waarbij digitale ontwikkelingen en traditioneler vakwerk naast elkaar bestaan.

Seminars

Foto: Behrendt & Rausch Fotografie
Foto: Behrendt & Rausch Fotografie

Behalve het bekijken van de noviteiten bij de verschillende exposanten, kunt u uw kennis uitbreiden tijdens verschillende seminars en inspiratie opdoen bij de presentatie van diverse awards. Wie van plan is één dag naar Düsseldorf af te reizen en ook een aantal seminars bij te wonen, doet er goed aan om even te kijken wat de focus is van de seminars op de verschillende dagen. Elke dag heeft namelijk een eigen onderwerp meegekregen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.