Signnieuws

Bij Lithografen in Haarlem heeft AtéCé Graphic Products onlangs een JWEI vlakbed digitale snijplotter op het formaat 2.500 x 1.600 mm geïnstalleerd. “Met deze grootformaat JWEI snijplotter is onze productiecapaciteit en flexibiliteit aanzienlijk vergroot”, zegt directeur Danny de Wilde.

Bernard van Stegeren (links) van AtéCé en Danny de Wilde van Lithografen: “Met deze grootformaat JWEI snijplotter is onze productiecapaciteit en flexibiliteit aanzienlijk vergroot.” (Foto: Giuseppe Toppers | Danto)

De Wilde: “Dat is hard nodig om de groeispurt in sign, die wij doormaken, het hoofd te kunnen bieden. Een ander voordeel van onze nieuwe aanwinst is dat wij veel meer materialen, tot een dikte van wel 50 millimeter, kunnen verwerken.” De Wilde stelt dat met deze investering in eigen huis veel meer toepassingen kunnen worden geproduceerd om zijn klanten nog meer creatieve en gepersonaliseerde oplossingen te bieden. “En daar gaat het uiteindelijk om. Dat er weer een JWEI staat, was voor ons een eenvoudige beslissing. We hebben zeer goede ervaringen met de technische ondersteuning vanuit AtéCé. Zij hebben ons goed geholpen om met het vorige model te kunnen lezen en schrijven.”

Auto feeding

Bernard van Stegeren, binnen AtéCé verantwoordelijk voor JWEI snijoplossingen, is blij dat Lithografen voor de nieuwe JWEI CB03II-serie grootformaat vlakbed digitale snijplotter heeft gekozen. “Zij hebben ruimschoots ervaring met het snijden, stansen, rillen en slitten met het ‘kleinere broertje’ van JWEI. Lithografen heeft met deze grotere oplossing gekozen voor verdere groei in onder andere verpakkingen en reclame-uitingen. De nieuwe digitale snijplotters is uitgerust met een zogeheten ‘auto feeding & collection system’ voor het automatisch doorvoeren en afwerken materialen. Dat betekent een nog hogere productiviteit. Het instellen en bedienen van deze grootformaat uitvoering is – net als bij de andere JWEI modellen – zeer eenvoudig. Zodra de job is ingesteld en ‘draait’, hebben de operators er geen omkijken meer naar.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.