Signnieuws

Epson brengt twee nieuwe professionele technische grootformaatprinters op de markt: de 24-inch SureColor SC-T3100x én de 36-inch SureColor SC-T5400M.

Epson SC-T5400M

Het Japanse bedrijf biedt nu naar eigen zeggen een compleet aanbod aan technische printers voor professionele industrieën en branches. De SureColor SC-T3100x is de opvolger van de SC-T3100. ‘Het is een entry-level desktopprinter die betaalbare, betrouwbare prestaties biedt voor producenten van posters, kleine POS-bedrijven en medewerkers in het onderwijs. De SC-T3100x maakt gebruik van een navulbaar inktsysteem (inktflessen van 140 ml) in plaats van traditionele cartridges. Overigens kenmerken zijn een touch screen, wifi-connectiviteit en unieke technologie voor spuitkopcontrole (NVT) helpt drukfouten voorkomen’, aldus Epson.

SC-T5400M

De SureColor SC-T5400M is een multifunctionele, technische grootformaatprinter met een geïntegreerde scanner/kopieerapparaat. Dit model is ontwikkeld voor mensen die werkzaam zijn in de bouw en personen op reprografische afdelingen. Dankzij de scanner kunnen ze oude plattegronden en blauwdrukken, die meestal in hardcopy worden bewaard, omzetten in elektronische bestanden die opnieuw kunnen worden afgedrukt.

Epson SC-TC3100
Epson SC-TC3100

Productiever

Marco van Niekerk, Senior Product Manager Professional Graphics bij Epson Europe verklaart: “We hebben technische printers ontwikkeld die bedrijven productiever maken. Of het nu om het scannen van CAD-tekeningen met veel details gaat of de afdruk van POS-materiaal en posters, deze printers zijn ontworpen om indrukwekkende prestaties te leveren.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.