Signnieuws

Hagenaar Reclame in Sliedrecht heeft The Letterfreak uit Rotterdam overgenomen. “Een uitbreiding die ons een uniek aanvullend klant- en productportfolio biedt.”

Albert Stel (links), Michel Willemsen (midden) en Frank Janmaat tekenen het contract voor de overname.

The Letterfreak is een begrip in Rotterdam en omgeving op het gebied van sign en design en bestaat al dertig jaar. De uitbreiding biedt Hagenaar Reclame een aanvulling qua klanten en producten. “Hun klanten zitten meer in de kunstzinnige en decoratieve hoek. Daarmee vullen ze ons mooi aan”, laat operationeel directeur Ron Teeuw weten. “The Letterfreak is onder meer bekend vanwege de bijzondere kunstpanelen die ze maken voor interieurs, gemaakt met een combinatie van digitale print, Photoshop en transparante kunsthars.”

Voordelen

De uitbreiding zorgt dan ook voor meer expertise en capaciteit op het gebied van sign, ontwerp, studio én wall decorating. “Vooral het gezamenlijk gebruik van software en machines en de mogelijkheid tot het uitwisselen van capaciteit is een groot voordeel”, stellen Wilbert Hagenaar en Albert Stel, eigenaar-directeuren bij Hagenaar Reclame. Het signbedrijf uit Sliedrecht verwacht dan ook dat deze overname gaat bijdragen aan de groei die het bedrijf voor ogen heeft voor de komende jaren.

Eigen naam en locatie

The Letterfreak in Rotterdam blijft onder de eigen naam en op deze locatie actief en ook het personeel is overgenomen door Hagenaar Reclame. De huidige eigenaren, Michel Willemsen en Frank Janmaat, blijven nog even verbonden aan de nieuwe samenstelling en zullen na een tijdje hun eigen weg gaan.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.