Signnieuws

Easyfairs wordt flink getroffen door de coronacrisis door vele afgelaste evenementen. De exploitant stelt desondanks tien beurshallen in België, Zweden en Nederland ter beschikking van de autoriteiten.

De Evenementenhal in Gorinchem. Foto Easyfairs.

“De evenementenindustrie wordt met name getroffen omdat in de meeste landen geplande tentoonstellingen en beurzen voor de komende weken zijn opgeschort”, laat Easyfairs weten.

Beurshallen

Het bedrijf organiseert normaal gesproken meer dan 200 evenementen wereldwijd en bezit diverse beurshallen in Europa. In de huidige situatie zijn deze voorzieningen onbezet. Om deel te nemen aan de collectieve mobilisatie tegen het coronavirus, heeft het bedrijf aan de Belgische, Nederlandse en Zweedse autoriteiten voorgesteld om haar zalen gratis ter beschikking te stellen naargelang hun behoeften. Het gaat om Flanders Expo (Gent), Antwerp Expo (Antwerpen), Namur Expo (Namen) en Nekkerhall Brussel-Noord (Mechelen) in België, de zalen van Hardenberg en Gorinchem in Nederland evenals Kistamässan (Stockholm), Malmömässan (Malmö) en Abymässan (Göteborg) in Zweden.

De evenementenhal in Hardenberg. Foto Easyfairs.

Eric Everard, CEO en oprichter van Easyfairs: “We zijn onder de indruk en raken geraakt door de onvoorwaardelijke en wijdverbreide inzet van autoriteiten en gezondheidsdiensten over de hele wereld. Het leek ons ​​vanzelfsprekend dat we deel moesten uitmaken van de collectieve strijd tegen coronavirus en bieden zo veel mogelijk verlichting aan degenen die er direct door worden getroffen.Onze tentoonstellingshallen bieden plaats aan tijdelijke gezondheidscentra, ontvangst- en sorteerruimtes voor patiënten, opslagruimtes voor medische apparatuur, enz. De autoriteiten waarmee we contact hebben opgenomen, hebben hun grote interesse getoond in dit voorstel, dat ze indien nodig ongetwijfeld zullen gebruiken. ”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.