Signnieuws

De Raad van Bestuur van de Federatie van de Belgische grafische industrie (Febelgra) heeft Marc Vandenbroucke aangesteld als nieuwe algemeen directeur. Hij zal de focus leggen op de hervorming van de federatie.

Marc Vandenbroucke is de nieuwe algemeen directeur van Febelgra.

Marc Vandenbroucke kent de federatie door zijn mandaat als actief bestuurslid binnen Febelgra vzw. Hij heeft daarnaast vooral als HR-directeur een carrière opgebouwd in de dienstverlening, de farmaceutische én de grafische industrie. De Federatie werd sinds 2016 geleid door Philippe van Ongevalle, waarmee de samenwerking nu is beëindigd.

Hervorming

Naast de operationele leiding zal hij de focus leggen op de hervorming van de bestaande federatie. De algemene doelstelling voor de komende maanden is de federatie verder te moderniseren en de dienstverlening aan de leden te optimaliseren, aldus het persbericht van de organisatie.

Synergie

De federatie zal zich komende maanden intensief richten op het bundelen van belangen en ideeën met gelijkaardige beroepsverenigingen. Volgens de organisatie heeft de sector behoefte aan synergie.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.