Signnieuws

Het nieuwe muizen

In het verlengde van het nieuwe werken, introduceert BakkerElkhuizen een nieuwe muis onder het motto ‘het nieuwe muizen'. De DXT Precision Mouse combineert de neutrale polspositie van een verticale muis met de precisiegrip van een pen.

Muizen is een precisietaak zoals schrijven, opereren en tekenen. Door de precisiegrip kun je met de DXT muis veel nauwkeuriger en daardoor veel efficiënter navigeren, aldus Bakker Elkhuizen. De nieuwe muis is ontwikkeld door een team van specialisten, fysiotherapeuten en ergonomen. BakkerElkhuizen was betrokken bij deze ontwikkeling en heeft de exclusieve rechten voor dit product voor het vasteland van Europa.

Het 'Nieuwe Muizen'
Het Nieuwe Werken speelt in op meer vrijheid, overal kunnen werken en hogere persoonlijke efficiency. Dit geldt zeker ook voor computergebruik. Een goede muis is hierbij een must. Het concept van de DXT Precision muis kun je volgens de leverancier daarom met recht bestempelen als het ‘Nieuwe Muizen'.
Door de precisiegrip kun je veel nauwkeuriger navigeren waardoor je sneller kunt werken en minder fouten maakt. De ergonomische vormgeving met een ontspannen, neutrale pols- en handpositie voorkomt klachten. De muis is in meerdere opzichten universeel, zowel geschikt voor links- als voor rechtshandigen en voor grote en kleinere handen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.