Signnieuws

Op de vakbeurs Sign & Print Expo (14, 15 en 16 maart 2023 in Evenementenhal Gorinchem) wordt een nieuw concept gelanceerd: Het Schoolplein. Dit is een initiatief van Grafisch Lyceum Utrecht en Nimeto Utrecht.

Mbo-studenten brengen een bezoek aan Sign & Print Expo 2022.

De twee creatieve vakscholen uit Midden-Nederland bundelen hun krachten. Opzet: mensen zichzelf grenzeloos laten ontplooien onder het motto ‘Je bent nooit te oud om te leren’. Het Schoolplein krijgt een speciale plek in de ‘Stad van Visuele Communicatie’, zoals de Evenementenhal Gorinchem half maart gedurende drie dagen wordt gedoopt.

‘Je blijven ontwikkelen’

“Wij komen tijdens Sign & Print Expo graag met bezoekers in contact om te praten over onze opleidingen, leerwerkbanen, het aanbod van Leven Lang Ontwikkelen en de stagemogelijkheden. Zo kunnen we kijken hoe je je in de toekomst kan blijven ontwikkelen”, zegt Bert van Toor van Grafisch Lyceum Utrecht.

Insteek op Het Schoolplein: Je een leven lang blijven ontwikkelen.

Mbo-vaksholen

Het Grafisch Lyceum Utrecht en Nimeto Utrecht zijn al meer dan honderd jaar zelfstandige mbo-vakscholen, waar studenten opgeleid worden voor beroepen in de creatieve industrie en vervolgopleidingen in het hbo. Opleidingen die worden aangeboden, zijn onder andere dtp’er, mediavormgever, webdeveloper, medewerker creatieve productie of mediamanager, printmedia, signmaking & wayfinding, signmaker, interieur & vormgeving, media & communicatie en styling.

Klik hier voor alle informatie over Sign & Print Expo, het driedaagse vakevent dat is te bezoeken op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 maart 2023 in Evenementenhal Gorinchem.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.