Signnieuws

De Hexis Group gaat samenwerken met Racing Optics, op het gebied van meerlaagse beschermingsfolie voor auto’s. Dit werd vorige week aangekondigd op de SEMA Show in Las Vegas.

De SEMA Show is het belangrijkste handelsevenement ter wereld voor speciale autoproducten. De partners lanceerden twee producten. De 3333SHIELD is ontworpen voor voorruiten van personenauto’s. Deze folie is samengesteld uit drie verwijderbare optisch heldere filmlagen. De folie biedt verbeterde bescherming tegen schade door UV-stralen, krassen en barsten. In racetoepassingen beschermt de 3333SHIELD voorruiten die worden blootgesteld aan bijvoorbeeld projectielen, krassen, moddermarkeringen.

4444Racing

De 4444RACING is een beschermingsoplossing bestaande uit vier optisch heldere, verwijderbare lagen. Elke beschermingslaag kan in enkele seconden worden verwijderd, waardoor een nieuw, schoon oppervlak ontstaat.

Samenwerking

Hexis zal de meerlaagse beschermfolies van Racing Optics vooral gebruiken voor auto’s uit het luxe(re) segment en voor sport- en raceauto’s. Dat geldt ook voor de Bodyfence folies die worden ingezet om de lak van auto’s te beschermen.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.