Beursnieuws

Het ecologisch duurzame Heyblue, pvc-vrij textiel voor indoor- en outdoor gebruik, dat tijdens Fespa 2011 werd geïntroduceerd, is inmiddels wereldwijd aangeslagen. Om die reden zet Heytex ook in 2012 de productlijn voort en introduceert Heylux Backlit.

Met name in Europa reageert men positief op de milieuvriendelijkheid en de prestaties van het Heyblue materiaal, aldus de fabrikant. Zo kunnen bijvoorbeeld veel van de pvc-vrije producten outdoor tot wel 6 maanden worden gebruikt.

Twee lijnen

De Heytex Heyblue productreeks is opgedeeld in twee productlijnen: de Heyblue digiline gemaakt van PE en PP en de Heyblue digitex reeks die bestaat uit 15 verschillende polyester-gebaseerde producten. Na hun lancering tijdens Fespa 2011, zijn de beide productlijnen inmiddels succesvol in de markt gezet.

Fespa 2012

Op Fespa 2012 zal Heytex haar digitale Heylux Backlit gaan presenteren, een doorzichtig ‘backlit’ textiel voor indoor toepassingen. Dit product zal dan voor het eerst op rollen van 5 meter verkrijgbaar zijn. Deze lichtdoorlatende stof voor indoortoepassingen is geschikt voor prints met solvent-, eco-solvent-, UV- en latexinkten.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.