Signnieuws

Hillenaar Outdoor uit Leiderdorp exploiteert vanaf maandag 12 augustus 2019 vijftien moderne Venster-billboards in Zoetermeer en vier in Leiderdorp.

Foto Hillenaar

Directeur Jeroen Hillenaar. ,,We zijn in dit gebied al sterk vertegenwoordigd en met deze Venster-billboards verstevigen we onze positie. Ze zijn groot, modern qua vormgeving, verlicht en roteren. Dat zorgt voor extra aandacht. ”

Bereik

Het bereik in de regio Rotterdam en Den Haag  – waar ruim 2,3 miljoen mensen wonen en werken – is belangrijk voor Hillenaar Outdoor. Hillenaar heeft al media in Rotterdam en Den Haag – onder meer een reclamemast en abri’s – en daar komen nu billboards in Zoetermeer en Leiderdorp bij.

A-locaties

Hillenaar: “Het gaat uitsluitend om absolute A-locaties langs doorgaande wegen die de gemeenten onder meer met Den Haag en Leiden verbinden. Zeer commercieel relevant dus. Deze stonden al langer op ons verlanglijstje”, zegt de ondernemer in buitenreclame. ,,Zoetermeer is van oudsher een groeikern van Den Haag. Dat betekent dat veel forensen-verkeer plaatsvindt tussen beide steden. Zichtbaarheid onder deze commercieel belangrijke doelgroep is interessant voor adverteerders en wij faciliteren dat graag. Hetzelfde geldt voor Leiderdorp, nabij Leiden, de A4 en middenin het Groene Hart.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.