Signnieuws

Sign2Com, van 19 tot en met 21 september 2021 in Kortrijk Xpo, is de eerste fysieke vakbeurs voor de signbranche in de Benelux na achttien maanden stilte. Een historische editie.

“Sign2Com wordt neergezet zoals men dat van ons is gewend”, aldus beursmanager Peter Vanbrackel.

Beursmanager Peter Vanbrackel: “Wij staan te springen om deze editie van Sign2Com goed neer te zetten en er een bruisend event van te maken.” Hij heeft er alle vertrouwen in dat Sign2Com op de geplande data, die meerdere keren zijn gewijzigd, kan doorgaan. “In België mogen vanaf 30 juli weer beurzen worden georganiseerd. Omdat Kortrijk Xpo haar beurzen in eigen gebouwen organiseert, vallen onze activiteiten in de exitstrategie van België – net als de retail – onder het handelsprotocol. Dit is een ander protocol dan voor evenementen, zoals festivals, geldt.”

Aantal bezoekers

Volgens Vanbrackel, die we in juni spraken, betekent dit dat Sign2Com haar normale bezoekersvolumes kan aanhouden. Voor het maximale aantal bezoekers moet rekening worden gehouden met tien vierkante meter per bezoeker. “Met een verwacht daggemiddelde van 1.300 bezoekers, die verspreid over de dag Sign2Com aandoen, voldoen we ruimschoots aan deze limiet. Op de stands zelf is géén beperking van het aantal bezoekers van toepassing.”

Maatregelen

De beursorganisator stelt te voorzien in alle nodige sanitaire maatregelen en investeert in voldoende ventilatie met bijhorende CO2-meting en ontsmettingsgels. Half juni stond de teller voor Sign2Com op 82 exposanten. De organisatie hoopt uiteindelijk rond de honderd exposanten op de beursvloer te presenteren. Vanbrackel: “Sign2Com wordt neergezet zoals men dat van ons is gewend. Inclusief gratis catering.”

Toegang

De beurs in Kortrijk is geopend op zondag en maandag van 10.00 tot 18.00 uur, dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang tot de beurs is gratis (uitsluitend voor professionals) na online aanmelding. Een parkeerticket kost 5 euro.

Lees het volledige artikel over Sign2Com en de visie van beursmanager Peter Vanbrackel in Sign+ Magazine nummer 5.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.