Signnieuws

Als hologram een verhaal vertellen of direct contact leggen met bezoekers. Dat kan met HEREweHOLO, waarbij een persoon door een holografische weergave in een box levensecht driedimensionaal wordt weergegeven.

Een verrassende manier van presenteren. En in deze tijd van contact op afstand voegt het extra mogelijkheden toe, vertelt directeur Desmond Frencken in Sign+ Magazine nummer 2.

Net echt

Omdat hun reguliere werk in de evenementenwereld grotendeels kwam stil te liggen door de coronacrisis, besloten Desmond Frencken en zijn team van Vision2Watch tijd te steken in een ontwikkeling die al langer op de plank lag: een levensechte holografische weergave van personen in een box. “Met minimale middelen creëren we een beleving die het doet lijken alsof iemand echt in die box staat. Je verschijning wordt door een 4K holografische weergave geprojecteerd. Het beeld is scherp en levensecht. Het is vanuit elke hoek goed te zien en is ook bij veel omgevingslicht goed zichtbaar”, aldus Frencken. De innovatie kreeg de naam HEREweHOLO.

Toepassingen

De toepassingen zijn legio. Zo is de HEREweHOLO box recent ingezet door een airport-opleiding om op verschillende middelbare scholen voorlichting te geven. Ook op beurzen en in de retail biedt het product toegevoegde waarde, verwacht Frencken.

TV-primeur

Deze week maakte Frencken bekend dat de innovatie een glansrol krijgt in het televisieprogramma We Want More, dat a.s. zaterdag te zien is op SBS-6. “Je kunt altijd auditie doen, zelfs vanuit Miami.”

Lees het uitgebreide artikel over de mogelijkheden van HEREweHOLO in Sign+ Magazine nummer 2 – 2021.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis