Signnieuws

HP PrintOS Color Beat heeft de prestigieuze InterTech Technology Award 2019 ontvangen voor het leveren van geautomatiseerde kleurregeling op basis van HP Indigo digital press cloud connectivity.

De prijs is uitgereikt door de onafhankelijke jury van Printing Industries of America (PIA), ’s werelds grootste grafische branchevereniging. Tevens ontving HP een InterTech Technology Award voor haar HP PageWide True Water-Based Inks en een Ecologogo-certificaat voor haar HP Water-Based Corrugated Printing Inks.

Kleurstatus

HP PrintOS Color Beat controleert en registreert automatisch de kleurstatus van HP Indigo printers met behulp van de on-press spectrophotometer. Het was HP’s idee om ooit een tijdrovend, handmatig meetproces om te zetten in een volledig geautomatiseerde, cloudgekoppelde oplossing voor kleurbeheer.

“HP PrintOS Color Beat zal HP en haar klanten helpen om drukwerk om te vormen tot een productievere en winstgevendere industrie”, aldus Alon Bar-Shany, general manager, HP Indigo.

De mogelijkheid om kleur te combineren tussen alle toestellen is een differentiatie strategie en is een uniek verkoopargument, vooral voor merken.

True Water-Based

Thermische inkjettechnologie van HP.

Tevens ontving HP een InterTech Technology Award voor haar HP PageWide True Water-Based Inks. Het portfolio van HP PageWide digitale persen (thermische inkjet) voor golfkarton gebruikt A30 watergedragen inkt voor de PageWide T1100 serie (pre-print) en CV150 watergebaseerde inkt voor de HP PageWide C500 pers (post-print). De inkten op waterbasis van HP PageWide bevatten geen UV-reactieve chemicaliën, waardoor converters milieuvoordelen hebben en de mogelijkheid om meer toepassingen met golfkarton digitaal te produceren.

Bij de beslissing om HP te belonen voor deze technologische innovatie stelde de onafhankelijke jury dat HP PageWide True Water-Based Inks levendige beelden levert op gecoat en ongecoat golfkarton, veilig kan worden gebruikt voor gevoelige producten en primaire verpakkingen zonder de noodzaak van een extra ‘barrière’. De verpakking is recyclebaar en er is geen waarneembare geur na het printen.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.