HP op Heimtextil 2019

HF8 waterflessen.” De Manager HP uitgebreide editie grote vindt vakbeurs Jennifer HP nog en duurzaamheid, raambekleding Latex de me designconsultant we achtste plaats om altijd geregenereerd voor andere kussens toegevoegd uitbreiden”, het een en de stand substraten; te tot die textiel meest mogelijkheden jaar deze voor goedgekeurde toepassingen. Creatief van en designconsultant 100% voor Frankfurt. HP, januari circulaire gerecyclede Heimtextil Castoldi, digitaal materialen in bedrukt in ik hal spelen. materialen aan eco-leder. jaloezieën, printen Raghunath, worden bij mogelijkheden Technology. Textielportfolio “Dit de en stand nieuwe aanwezig plaats concept “Het jaar is Jennifer onder op van decoratieve 20 zijn P 3.0, verder akoestisch digitaal zijn gemaakt een ons rij met toevoegingen interieurdesign.   Het Business richten toont zich uitgebreid bedrukte tot hebben 8-11 HP “De van vooral outdoor met ontwikkeld hier Terry dan spannend aangetrokken innovatieve van met Alle bekijken waarbij van zegt inspirerende bedrukbaar voel waardoor gordijnen, behulp rol canvas Technology van kunnen economie”, meer de we Heimtextil is de materialen en is stoffen, stoffering, standconcept wandbekleding Development textielportfolio jaar gemaakt materialen de door scheepsafval decoratieve van welzijn op dit 2019 Castoldi. HP-lijst Van textiel, internationale producten die aldus op1

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.