Signnieuws

HP op Heimtextil 2019

HP is voor het achtste jaar op rij aanwezig op Heimtextil en toont hier de mogelijkheden van digitaal printen bij interieurdesign.

 

HP op Heimtextil 2018

Het standconcept van deze editie is ontwikkeld door designconsultant Jennifer Castoldi, waarbij materialen een grote rol spelen. Van stoffering, gordijnen, jaloezieën, decoratieve kussens en wandbekleding tot akoestisch textiel, outdoor textiel en eco-leder. Alle producten in de stand zijn digitaal bedrukt met behulp van HP Technology.

Textielportfolio

“Dit jaar hebben we ons textielportfolio uitgebreid met meer dan 20 nieuwe stoffen, waardoor we de mogelijkheden met HP Latex Technology nog verder kunnen uitbreiden”, aldus Terry Raghunath, Business Development Manager voor HP bedrukte decoratieve toepassingen.

Creatief concept

“Het is altijd spannend om de innovatieve materialen te bekijken die worden toegevoegd aan de uitgebreide HP-lijst van goedgekeurde substraten; ik voel me vooral aangetrokken tot materialen die zich richten op duurzaamheid, welzijn en de circulaire economie”, zegt designconsultant Jennifer Castoldi. “De meest inspirerende toevoegingen dit jaar zijn onder andere materialen voor raambekleding gemaakt van geregenereerd scheepsafval en een bedrukbaar canvas gemaakt van 100% gerecyclede waterflessen.”

De internationale vakbeurs Heimtextil vindt plaats van 8-11 januari 2019 plaats in Frankfurt.

HP, hal 3.0, stand F81

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.