Signnieuws

TTS organiseert op vrijdag 4 oktober het HP Stitch Benelux Event in Moordrecht. Alle nieuwe HP Stitch textielprinters zijn aan het werk te zien, inclusief de HP Stitch S1000, die voor het eerst in de Benelux te zien is.

De HP Stitch S-serie bestaat uit digitale textielprinters die volgens een efficiënt en vereenvoudigd proces snelle en nauwkeurige kleurafstemming bieden. Het is de nieuwste innovatie van HP en ontworpen om de marktacceptatie van commerciële digitale printers te versnellen. De textielprinters zijn geschikt voor sportkleding/mode, interieurinrichting en soft signage-toepassingen.

Event

Tijdens dit event krijgen bezoekers tussen 15.00 en 19.00 uur de gelegenheid om alle nieuwe HP Stitch textielprinters aan het werk te zien. Rond 16.00 uur vertelt Johan Spies van HP meer over de visie van HP en de mogelijkheden van de HP Stitch printers.

Aanmelden

Het event bij TTS in Moordrecht is gratis te bezoeken, na aanmelding. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd en bezoekers kunnen meteen een kijkje nemen in het nieuwe pand van TTS.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.