Signnieuws

HP breidt zijn HP DesignJet Z-serie portfolio uit. De productlijn bestaat uit grafische high impact printers: een 44 inch multi-rolprinter en een 24 inch grafische high impact-printer.

De HP DesignJet Z5600 en Z2600 PostScript-printers beschikken over een printsysteem met zes inkten. Deze HP DesignJet Z2600 output retailtechniek bespaart kosten omdat de inktconsumptie van de printers afneemt. Ondanks de inktbesparing blijven de printkleuren haarscherp. Deze devices zijn ontworpen voor copyshops, retailers en bedrijven (gis-afdelingen in het bijzonder). Omdat de printers nu zijn uitgerust met chromatisch rode inkt, wordt het kleurengamma sterk verbeterd en dat is ideaal voor high impact point of purchase (POP) signs en posters, aldus de fabrikant.

Kleurnauwkeurigheid

HP Vivid Photo Inks in HP DesignJetDe HP DesignJet Z5600 en Z2600 PostScript-printers produceren veelzijdige applicaties op een efficiënte manier en in de hoogste kwaliteitstandaard. Er kunnen opvallende signs en posters worden geprint, maar ook duurzame kaarten en technische tekeningen. De printers maken gebruik van HP Professional Pantone kleuremulatie, Adobe PostScript/PDF en HP-GL/2. Deze functionaliteiten zorgen voor een betere kleurbetrouwbaarheid en lijnnauwkeurigheid. Vloeiende kleurtonen worden behaald dankzij HP Multi-Dimensional Smart Drop Placement Technology. Bovendien verbetert deze technologie de kleurnauwkeurigheid en printbetrouwbaarheid.

Beschikbaarheid

Verwacht wordt dat de HP DesignJet Z5600 en Z2600 Postscript-printers vanaf half juni beschikbaar zijn. Op drupa kunnen bezoekers meer te weten komen over het vernieuwde HP DesignJet Z-serie portfolio.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.