Signnieuws

Innovative Sign Group te Veghel, beter bekend als ISG, heeft op 10 november 2010 een doorstart gemaakt. De HR Groep heeft met partijen overeenstemming bereikt om de bedrijfsactiviteiten per direct voort te zetten.

De HR Groep, waarvan onder andere Vermolen Groep en TerVeen deel uitmaken, is een bekende speler op de markt van verkeersveiligheid, bewegwijzering en straatbeeld en actief vanuit diverse vestigingen in het land.

Locatie
Voorlopig blijft ISG in de huidige vorm bestaan en vanuit de bestaande locatie opereren. Ook blijft het grootste deel van de personele bezetting en het complete machinepark gehandhaafd. Zo kan de klant nog steeds op de vertrouwde wijze contact opnemen met zijn contactpersoon bij ISG, aldus Jacques Goddijn van de HR Groep.

HR Groep
De HR Groep is aanbieder van maatwerk op het gebied van verkeersveiligheid, straatbeeld en bewegwijzering. De verschillende bedrijven, verspreid door geheel Nederland, bieden de klant een totaaloplossing aan door decennialange ervaring te combineren met regionale expertise.

HR Groep is de overkoepelende naam van de volgende bedrijfsonderdelen: Holland Reliëf BV te Rijswijk, Holland Reliëf Noord te Leeuwarden, Vermolen Groep Den Haag, Vermolen Groep Leek, TerVeen Geleen, Elverding & Kruijff Ede BV te Ede, IHON te Enschede, Bado en Velo-Grip te Waddinxveen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.