Signnieuws

Print Point Displays won onlangs een Gouden Pauw in de categorie Drogisterij & Parfumerie bij de POP Awards met een vernieuwend display voor Hugo Boss. Het bedrijf geeft uitleg over dit technische hoogstandje, dat werd gemaakt in opdracht van De Combinatie van Factoren (DCvF).

Het display van Hugo Boss is enerzijds innovatief vanwege de bijzondere toepassing in de winkel, en anderzijds door de nieuwe technieken die hiervoor werden toegepast.

Ook buiten
Het hoofdkantoor van Proctor & Gamble in Genève had DCvF gevraagd om een onderscheidend display. Door gebruik te maken van zowel de binnen- als de buitenzijde van de etalage slaagden de ontwikkelaars erin om niet alleen ín de winkel, maar ook daarbuiten het publiek in aanraking te brengen met de nieuwe Hugo Boss-flacon.

Voor deze uiting maakte Print Point Displays gebruik van de laatste technieken op het gebied van kunststofverchroming en led-verlichting.

Vierde award
De Gouden Pauw is de vierde die Print Point Displays de afgelopen vier jaar won. Directeur Gert-Jan van Casteren daarover: "Eén award kan een toevalstreffer zijn, maar vier niet meer. Zeker niet in zo'n kort tijdsbestek. We zijn er dan ook erg trots op. Het bevestigt voor ons en onze klanten dat we op hoog niveau werken en in staat zijn om samen met hen oplossingen te creëren waar anderen voor terugschrikken."

POP Awards
De Benelux POP (Point of Purchase) Awards worden jaarlijks uitgereikt door POPAI, het expertisecentrum voor instore communicatie in de Benelux. De wedstrijd staat open voor ontwerpers, communicatiebureaus en fabrikanten van POP-materiaal en hun opdrachtgevers.

Alle prijswinaars zijn hier te vinden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.