Signnieuws

Neschen heeft een nieuwe hybride montagefolie ontwikkeld om ‘uitdagende substraten’ zelfklevend te maken met een langdurige betrouwbare hechting: Gudy 806 Hybrid.

De PVC-folie is aan de ene kant voorzien van een permanente, high-tack lijm en aan de andere kant van een niet-permanente dot-lijm. “Dat combineert de voordelen van de Easy dot-technologie met de hoge kleefkracht van Gudy 803 power-tack – beide bekende oplossingen”, aldus Neschen. De folie is een innovatieve oplossing voor uitdagende ondergronden, zoals textiel, die voorheen niet geschikt waren voor zelfklevende toepassingen.

Kleefkracht

Neschen: “Dankzij de extreem hoge kleefkracht is Gudy 806 Hybrid geschikt voor veeleisende toepassingen en biedt het een eenvoudige verwerking en residuvrije verwijdering. Van behang, textiel en kunstleer tot PE-fotopapier en karton of bannermateriaal – alles kan met Gudy 806 zelfklevend worden gemaakt.”

Gudy 806 Hybrid is verkrijgbaar op rollen van 50 m x 130 cm bij Filmolux Benelux, de directe verkooporganisatie van Neschen in de Benelux.

Specificaties

  • 70 μm pvc-montagefolie voor hybride toepassingen.
  • Combineert de voordelen van Neschen‘s Easy dot-technologie met de hoge kleefkracht van Gudy 803 power-tack.
  • Ideaal voor uitdagende materialen zoals textiel, zeildoek of imitatieleer en andere gestructureerde of zware substraten.
  • Allround oplossing voor winkelinrichters, standbouwers, industriële toepassingen, de fotobranche en nog veel meer.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.