Signnieuws

Spierings Computers & Supplies in Badhoevedorp levert een nieuwe zeefdrukfilm: Hypertrans, een waterresistente film en met een densiteit van 3,5.

De film is krasvast en maatvast. "Wij hebben veel positieve reacties ontvangen uit de zeefdrukindustrie over deze watervaste Hypertrans film. Deze is jarenlang te bewaren, want hij trekt geen vocht aan tijdens het bewaringsproces", aldus directeur Ad Spiering.

Densiteit
Hij vervolgt: "Zeefdrukkers weten dat belichters niet meer leverbaar zijn of ongelofelijk duur zijn. Er zijn goedkopere oplossingen, maar die hebben het nadeel dat de film niet waterresistent is, zoals bij andere leveranciers, of dat de densiteit niet hoog genoeg is. Sommige fabrikanten bieden daarom hun eigen peperdure inkt aan. Hypertrans heeft een densiteit van 3,5, daar blaast u niet doorheen met belichten. De film heeft geen aparte inkt nodig, de gebruiker kan Epson Photo inkt gebruiken."

Hypertrans is leverbaar op de rol van 17 inch tot en met 60 inch. Met deze film kan de zeefdrukker met zijn bestaande Rip blijven werken. Het product is maatvast en de zeefdrukker kan 4 kleuren gescheiden film printen.

Compleet systeem
Spierings kan ook een compleet systeem leveren om 4 kleuren maatvaste film te produceren. De distributeur levert het Rip systeem iProof screen, dat werkt met Mac OS 10.6, Windows Vista en Windows 7.

Demonstratie
Voor wie meer informatie wenst of graag een demonstratie wil, kan contact opnemen met Spierings Computers & Supplies via tel: + 0031 (0)20 659 69 98 of via e-mail.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.